Kalastusoppaan palvelut

JR-Fishing tarjoaa kaikki kalastusoppaan palvelut Pirkanmaan vesialueilla, pääasiassa Näsijärvellä. Tampereen seudulla kasvanut kalastusopas on mitä parhain paikallinen valinta sekä maisemien ihailuun veneretkellä, että uusien kalastustaitojen opetteluun.

Kalastusopastus ympäri vuoden:

Pyydä aina tapauskohtainen tarjous, niin räätälöimme sopivan hinnan kalastusoppaan palveluista juuri teidän ryhmälle. Mikäli teillä on suurempi ryhmä tai haluatte lähteä vaikkapa yrityksen tyhy-päivänä veneilemään, järjestämme useampia veneitä yhteistyössä luotettavien ja ammattitaitoisten kalastusoppaiden kanssa.

Tamperelainen kalastusopas vuosikymmenten kokemuksella

JR-Fishingin parissa työskentelevä kalastusopas Jukka Ruotsalainen on Tampereen seudulla syntynyt ja kasvanut. Näsijärven laineet ja rannikot ovat tulleet tutuiksi vuosikymmenten aikana, kun kotivesistöllä on kehitetty taitoja vetouistelun, jigaamisen ja kaikkien muidenkin kalastuslajien parissa. Harrastuneisuus kasvoi sekä paikallisiin että myös kansainvälisillä vesillä käytyihin kalastuskilpailuihin, ja myöhemmin hankittuun kalastusoppaan ammattitutkintoon.

Tarjoan takuulla parhaat paikalliset tarinat Näsijärven maisemista, sekä ammattilaisen vinkit uusien kalastuslajien äärelle saapuville!