Veneily ja kalastusopastus Näsijärvellä

JR-Fishing on paikallinen kalastusoppaasi, joka tuntee Näsijärven laineet kuin omat taskunsa – olen kasvanut Näsijärven ympärillä ja kolunnut jokaisen sopukan. Tarjoan monipuoliset veneilyretket ja opastuksen kalastuksen saloihin ensisijaisesti Tampereen ympäristössä Näsijärvellä, mutta sopimuksen mukaan opastetut retket onnistuvat muillakin vesistöillä.

Näsijärvikierros on yhtä mieleenpainuva sekä maisemakierroksena veneilystä nauttiville, että vetouistellen tai jigikalastusta kokeillen kaiken tasoisille kalastajille. Veneretki kalastusoppaan vuokraveneessä on huoletonta ja rentouttavaa – teidän täytyy vain saapua lähtölaiturille, ja oppaanne huolehtii lopusta.

Veneretkien ja opastetun kalastuksen hinta

Veneretkien ja kalastusopastuksen suosituimpia lähtöpaikkoja ovat Maisansalo, Pimeesalmi, Mustalahti ja Naistenlahti. Näille laitureille on helppo saapua omalla autolla, julkisilla tai ryhmäkuljetuksella.

Kaikki kalastusoppaan palvelut toteutetaan vuokravenekatsastetulla Bayliner Trophylla, joka on varusteltu 225hv Yamaha moottorilla.

Esimerkkihinta yhden veneen pienryhmälle:

  • 1-5 henkilöä
  • 649€ (sis. alv 10%)
  • Kesto 1-3h

Kysy kuitenkin aina keikkakohtainen tarjous. Veneretken ja kalastusopastuksen hintaan vaikuttaa olennaisesti retken kesto, ajomatka ja ajonopeus. Maukkaat retkieväät järjestyvät myös tarjoiluvalmiina.

Kalastusoppaan palvelut Pirkanmaalla